Pages

Lelakon lan kahuripan

Senin, 24 Mei 2010 23.12 Diposkan oleh Bintang Kehidupan (All Artikel)
Samuruping ati ning sajeroning dodo ora bakal sirno karo wangine gandane kembang sewu rupo kang semebyar sing ono sajeroning ndunyo.
Ora bakalan lali sampek kegowo tumekaning pati.
Sepine wengi nyekseni panase ati.
Kembang mimpi dadi Pati.

0 Response to "Lelakon lan kahuripan"

Poskan Komentar